Sóc

tinasetembre2015

Tina Vallès (Barcelona, 1976). Filòloga, de formació. Escriptora, traductora i correctora, de professió. Autora dels reculls de relats L’aeroplà del Raval (2006), Un altre got d’absenta (2012) i El parèntesi més llarg (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, i de Maic (2011), novel·la breu.

Al 2016 ha publicat un conte per a primers lectors, Totes les pors (La Galera) i un àlbum il·lustrat, Bocabava (Petit Fragmenta). I al 2017 encara ha tret un altre títol per a primers lectors, La marieta sense taques (Bambú).

Però el més gros que li ha passat fins ara és haver guanyat el 2n premi Anagrama Llibres amb la novel·la La memòria de l’arbre (Anagrama, febrer de 2017), que a l’abril ja va per la 2a edició.

També escriu un article d’opinió cada quinze dies a Vilaweb. I és coeditora del portal Paper de vidre amb Guillem Miralles.

La trobareu a: tinavalles arrova gmail punt com.

Representada per Asterisc Agents.

2 thoughts on “Sóc

  1. Te había perdido el rastro por tu antiguo blog! Volví a mostrar en las redes tu poema Ensalada y, como siempre, gustó y mucho!
    Un abrazo desde Argentina

  2. Hola.Volia fer un comentari de l’article: “Dues correccions” ( a VilaWeb). Avui l’he vist per primer cop i volia fer un Tuit, però no queda bé, no sé què passa que no em deixa posar el que jo vull i l’he esborrat.
    Bé, volia posar que segur que els correctors ho feu prou bé, però algú o alguna cosa no va del tot bé perquè un % molt alt de llibres porten errates.
    Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s