Sóc

tinasetembre2015

Tina Vallès (Barcelona, 1976). Filòloga, de formació. Escriptora, traductora i correctora, de professió. Lectora, de devoció. Autora dels reculls de relats L’aeroplà del Raval (2006), Un altre got d’absenta (2012) i El parèntesi més llarg (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, i de Maic (2011), que de moment és la seva única novel·la publicada.

Al 2016 ha publicat un conte per a primers lectors (Totes les pors, La Galera) i un àlbum il·lustrat (Bocabava, Petit Fragmenta). I al 2017 té previst publicar un parell d’àlbums més i potser la seva segona novel·la.

La trobareu a: tinavalles arrova gmail punt com.

Representada per Asterisc Agents.

2 thoughts on “Sóc

  1. Te había perdido el rastro por tu antiguo blog! Volví a mostrar en las redes tu poema Ensalada y, como siempre, gustó y mucho!
    Un abrazo desde Argentina

  2. Hola.Volia fer un comentari de l’article: “Dues correccions” ( a VilaWeb). Avui l’he vist per primer cop i volia fer un Tuit, però no queda bé, no sé què passa que no em deixa posar el que jo vull i l’he esborrat.
    Bé, volia posar que segur que els correctors ho feu prou bé, però algú o alguna cosa no va del tot bé perquè un % molt alt de llibres porten errates.
    Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s